2024.05.19.

Strandkoncert – „Köszönjük, Magyarország!”

0

Az Anima Musicae Kamarazenekar augusztus 2-ai, nagy sikerű a művelődési központ előtti „Lépcsőkoncertje” után Hankó József és zenekara is a „Köszönjük, Magyarország!” program támogatásával valósult meg augusztus 8-án. KÉPEK Ez utóbbi eseménynek is új helyszínt kerestünk! Jó időben a hétvégi napokon 12 óra körül már nagyon sokan szoktak lenni a nagykátai strandfürdőben, így kipróbáltuk most ezt a helyszínt is. Első pillanatban talán kicsit meghökkentettük a fürdőzőket jelenlétünkkel, de aztán egyre többen figyelték, hallgatták az egy órás koncertet. Voltak, akik helyet foglaltak a pázsiton elhelyezett székeken, mások körbeállták a zenekart, de sokan a medencéből élvezték a muzsikát. Hankó József (aki többek között a világ egyik legszebb kávéházának, a budapesti New York Kávéháznak is az egyik prímása!) klasszikus cigányzenekara – hegedű, brácsa, cimbalom, klarinét, bőgő – igazán változatos zenei élményt adott, hiszen a magyarnóták, az operett részletek mellett filmslágerek is megszólaltak, és remek, virtuóz szólókból sem volt hiány!

A „Köszönjük, Magyarország!” mellett köszönjük a strand üzemeltetőinek, Balla Mihálynak és Marosi Gábornak, a Sportcsarnok igazgatójának, Simon Tamásnak a segítséget, a Strand Étterem és Bár tulajdonosának, Zöldesi Zoltánnak a zenészek megvendégelését!

Szeptember 14-én, 17 órától Vajda Gergely és zenekara hasonló stílusban muzsikál majd a művelődési központ nagytermében! Az a programunk is ingyenes lesz! Mindenkit szeretettel várunk oda is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.