2024.05.19.

Badár Sándor – Maszkban is lehet nevetni!

0

A Dumaláda/Dumaszínház nagykátai fellépői miatt eddig minden alkalommal megtelt a művelődési központ nagyterme, és ez most sem lett volna másként, ha nincs a koronavírus. De még így sokan éltek a lehetőséggel, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak, nevessenek. Badár Sándor pedig hozta – két órán át! – a formáját!

Naponta figyeljük, hogy a Kormány milyen intézkedéseket hoz, hogy intézményünknek mire van és mire nincs lehetősége. Mi is “korlátok között” dolgozunk és bizony, nem is mindig könnyű eligazodni az új szabályok között. Igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy az intézményünkbe – a könyvtárba és a tájházba is – érkezők a lehető legnagyobb biztonságban érezhessék magukat. A mostani előadás előtt az épületben ózon levegőtisztást végezett a Városgazdálkodási Szervezet munkatársa, kollégáim fertőtlenítették a székeket, ajtókat, kilincseket, stb., homlok lázmérést végeztünk minden vendégünknél, kötelező volt a kézfertőtlenítés és maszk viselése is… persze, így sincs 100%-os biztosíték az egészségünk megőrzésére.
Jelenleg a közművelődési intézmények fogadhatnak vendégeket, de nem minden korlátozás nélkül. Igyekszünk minél többet megvalósítani programjaink közül, így szeptember 14-én, hétfőn, 17 órától Vajda Gergely és zenekarának ingyenes műsorára a nagyteremben, szeptember 20-án, 16 órától a Cimbalibad és Danics Dórának a koncertjére, a nagykátai alkalmi társaság, a JAm Friday fellépésére a művelődési központ előtt (részletek, részvételi feltételek mindkét programról rövidesen) fellépésére várjuk mi is a szórakozni vágyókat!
(A műfaj sajátosságára tekintettel viszont úgy döntöttem, hogy a szeptemberi Yoko Disco még elmarad. Ez utóbbi miatt megértésüket kérem!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.