2024.05.19.

Cimbaliband Danics Dórával és JamFriday

0

A Cimbaliband Danics Dórával és a Jam Friday szeptember 20-án, lépett fel a művelődési központ előtt. (Ebben a járványhelyzetben a szabadtéri programok megszervezésére törekedtünk, betartva az aktuális szabályokat.) A Cimbaliband zenekar a hazai világzenei együttesek egyik legkarakteresebb csapata, energikus magyar népzenei elemekkel tarkított pop, rock zenét játszanak és mindig nagy bulit csinálnak. Így volt ez Nagykátán is, ahol nyárias napsütésben, a szabadlevegőn, a művelődési központ előtti utcában léptek fel Danics Dórával együtt.

Az őket követő nagykátai fiatalok – Bakonyi Péter, Koncz Balázs és Tóth Zoltán – számomra mégis kicsit fontosabbak! (Péter és Balázs – barátaikkal együtt – már segített nekünk a tavasszal is, amikor csak egy meghirdetés nélküli utca- és videókoncertre volt lehetőségünk.) Igazi örömzenét dobtak nekünk össze Jam Friday nevű alkalmi triójukkal, önzetlenül! Köszönet érte!

És köszönet a VGSZ munkatársainak, Hegedűs Józsefnek, a polgárőreinknek, a közterület fenntartóinknak, a rendőrségnek, Klement József és Teréki Krisztián barátaimnak, a remek hangosítást tető alá hozó Czigel Gyulának, Marosi Gábornak és Simon Tamásnak is!

Marton László képei

Simon Tamás képei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.