2024.05.19.

Idén más lesz a Mikulás, az advent és a karácsony mindenhol, Nagykátán is.

A város ovisai, sulisai, a zeneiskolások, a Tápimente Táncegyüttes, az „RT”, a város kórusa, a nyugdíjasaink, az intézmények, civil közösségek jó célokat szolgáló kézművesei, portékásai nem lesznek ott az Európa téren.

Most a családdal, lélekben, emlékekkel és még több szeretettel éljük át a téli ünnepeket.  És csak szeretettel! Adja az Isten, hogy ne csak ebből a keserű esztendőből, de a bajból is visszafelé számolhassuk már a heteket, napokat! Most már félre kell tenni, sőt, ki is kell dobni lassan minden lelki szemetet, és a körülöttünk lévő rosszat (amit főleg másokban látunk meg) feledjük el minél inkább!

Mi, a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ munkatársai hosszú évek óta szervezzük barátainkkal együtt ezeket az ünnepeket, így nekünk is nagyon fáj, hogy idén nem lehetünk együtt Önökkel, veletek!

Pótolni a pótolhatatlant nem tudjuk, de szeretnénk, ha egy kicsit, ha jelképesen is megidéznénk az adventi vasárnapok hangulatát idén is. November 29-én és azt követő adventi vasárnapokon, mindig 16 órakor a közösségi megosztóinkon közzé téve, képekkel, kisfilmekkel idézzük meg az ünnep hangulatát. Ha tehetik, nézzék meg ezeket a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ és Nagykáta Város közösségi felületén!

A magam és munkatársaim nevében köszönöm mindenkinek, hogy amíg tehette, ebben az esztendőben is részt vett programjainkon, táboroztatta velünk gyermekét, hogy elhozta őt az úszótanfolyamunkra, hogy figyelt bennünket új honlapunkon és a világhálón keresztül! Hálásak vagyunk minden biztató szóért, üzenetért, mosolyért!

Bizakodva abban, hogy mindezeket jövőre már tartalmas, szép, vidám programokkal hálálhatjuk meg, áldott adventi ünnepeket, meghitt karácsonyt és egészséges, boldog új esztendőt kívánunk Önöknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.