2024.05.19.

Tisztelt Olvasók, Látogatók!
Kedves Közönségünk!

Ha részlegesen is, de NYITUNK!
A Magyar Közlöny 68. számában megjelent 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet értelmezése után a Nagykátai Városi Könyvtár és Művelődési Központ– ha korlátozottan is, a 4 milliónyi beoltottsági szám elelérése, azaz 2021. 04 .30-án  után  –  újra fogadhatja vendégeit!

A rendelet 5 §-a szól arról, hogy „A 12. §-a a következő (3a) bekezdéssel egészül ki: „(3a) Az (1) bekezdés szerinti helyszíneket – az edző- és fitneszterem, az uszoda és a jégpálya kivételével –a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.”

2021. 05. 04-én kezdődő héttől a könyvtár (kedd-szombat) és a művelődési központ (hétfő-kedd és csütörtök-szombat) eredeti nyitvatartási időben (illetve a rendezvényekhez igazodva) kezdi újra működést.

Minden épületünk minden belső termébe, területére csak és kizárólag a védettségi és a személyi igazolványát felmutató 18. életévét betöltött személy léphet be!

A belső termeinkben nem kötelező a maszk viselése, de minden látogatónkat arra kérjük, a munkatársainkkal és látogatótársaikkal tartsák be a kettő, másfél méteres távolságot. Ha elkerülhetetlen ezen a távolságon belül kerülni, akkor viseljék a maszkot!

Belépéskor kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

Szakmai felettes szervezetünktől, a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtártól kapott tájékoztatás szerint a Kulturális Államtitkárság utasítása szerint:

„A kormányrendelet értelmében a gyerekek kísérő nélkül NEM látogathatják a kulturális intézményeket.

Az intézmény vezetője – ha úgy látja jónak – előírhatja a maszkviselést a dolgozóknak és az olvasóknak is.

A zsúfoltság elkerülése érdekében korlátozható, hogy egy teremben hányan tartózkodhatnak.”

Reméljük, az első programokról rövidesen tájékoztathatjuk Önöket!

Várjuk Önöket!
Várunk benneteket!

Tarnavölgyi László – intézményvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.