2024.05.19.

Újra VAN színház Nagykátán! Mesésen kezdődött!

0

Hosszú idő után szervezhettünk újra színházi előadást művelődési központunkban. A budapesti utazó társulattal, a Körúti Színházzal már tavaly készültünk egy bérletes sorozattal, de a járvány keresztül húzta a terveinket. Most már nem akartunk tovább várni, és bár mi is tudjuk, hogy a nyár nem igazán „szezonja” a beltéri előadásoknak, de reménykedtünk egy tisztes létszámú közönség becsábításában.

KÉPEK

Hála és köszönet, hogy a rekkenő hőség ellenére is ilyen sokan eljöttek július 28-án hozzánk, hogy ilyen lelkesen, nevetve, tapsolva élvezték vendégeink első előadását. Az elsőt, hiszen ez a fogadtatás el is döntötte, hogy rendszeressé, „bérletessé” válnak majd a színház vendégszereplései Nagykátán! Galambos Zoltán igazgató úr és a művelődési központ hiszi, hogy megmarad, gyarapodik a helyi közönség lelkesedése, kíváncsisága!

Egy fergeteges, látványában, színpadképében, hang- és fénytechnikájában is magasszínvonalú előadást kaptunk, kiváló színészi alakításokkal, sok zenével, dallal!

A művészekkel – akik maguk építették a díszletet, együtt dolgozva kollégánkkal a hang- és fénytechnikát is – az első perctől gördülékeny volt az együttműködésünk.

Köszönet nekik, Galambos Zoltán igazgatónak ezért a nagyszerű nyitányért!

Köszönet a közönségnek a jelenlétért, a tapsért, a hőség elviselésért! Hálásak vagyunk, hogy talán a nyár legmelegebb napján (az előadás végén, este 10-kor 32 fokot mutatott az utcán a hőmérő!) eljöttek hozzánk! Októberben már kellemesebb körülmények között, a Meseautóhoz hasonló sikerdarabbal várjuk majd Önöket!

TL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.