2024.05.19.

Anima Musicae Kamarazenekar – Másodszor Nagykátán

0

A Junior Prima díjas, Artisjus díjas, a Nemzeti Ifjúsági Zenekar címmel 2018 és 2020 között elismert ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR másodszor ( írásunk, képeink tavalyról )lépett fel Nagykátán. A lassan komolyzenei sorozattá váló szabadtéri „lépcsőkoncertjeink” közül – Sas Dániel zongoraművész június 11-ei fellépése után – ez már a harmadik alkalom volt, hogy a  műfajt kedvelő nagykátaiak és a szomszédos településekről érkezők jelenlétükkel is jelezték, hogy érdemes komolyzenei programokat szerveznünk! KÉPEK 1.  , KÉPEK 2.

G. Horváth László művészeti vezetőnek és az együttes minden tagjának köszönjük a csodás élményt, amelyet ismét „ajándékba”, minden tiszteletdíjról lemondva adtak nekünk!

Legközelebb, 2021. 08. 27-én, 17 órakor az együttes tagja, Borsos Kata hegedűművész ad szóló koncertet a nagykátai református templomban! Ez a koncert is – 1 óra barokk muzsika! – ingyenes lesz!

(A „megfertőzött” másfél esztendő alatt is jó néhány szép programunk volt, de hosszú idő után most ellőszőr fordult elő, hogy egy hét alatt két (Meseautó – Újra színház Nagykátán ), igazán magas színvonalú eseményt szervezhettünk szép számú és tapsukban, pozitív visszajelzéseikben nem fukarkodó, kiváló közönségünknek! Ez egy „jó hét” volt!)

Tarnavölgyi László – ig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.