2024.05.19.

„Újra színház Nagykátán” – Ismét teltház! Fantasztikus közönségünk van!

0

Sok év kihagyás után, 2021-ben újra színházi előadásokat szerveztünk művelődési központunkban. Tettük ezt a világjárvány második évében, a nyár kellős közepén – 2021. 07. 18. – , amikor legfeljebb a szabadtéri programoknak volt esélyük a tisztes érdeklődésre. A Körúti Színház első, Meseautó c. darabjára ( képek )

ennek ellenére is sokan váltottak jegyet, de akkor azért maradt még néhány szabad helyünk. Aki eljött, remekül szórakozott és legközelebb már barátaiknak, ismerőseiknek, kollégáiknak is ajánlották, hogy tartsanak velük: 2021.10.13. – Én és a kisöcsém.

Immár teltház! (képek )

2021 nyarának végén kollégáimmal együtt magam is nagyon bizakodtam, hogy a következő színházi előadásaink közönségszervezését nem nehezíti majd a pandémia. Sajnos, tévedtem. Decemberben elmaradt az a darab, amelyben a Kossuth-díjas színészlegenda, Koncz Gábor is szerepelt volna.

2022. januárjára kellett „csúsztatnunk”. Elővételben szinte minden jegyünk elkelt! Boldogok voltunk!

Korai öröm!

Másfél nappal a bemutató előtt kaptuk Galambos Zoltán igazgató-rendező úrtól a telefonhívást, hogy a Mezítláb a parkban másik főszereplője elkapta a vírust.

Műsorváltozás! Minden lében három kanál

a Mezítláb a park helyett – Koncz Gábor ebben nem szerepel. A jegyek elővételes vásárlóit már csak a közösségi felületünkön tudtuk értesíteni. Félház, maximum. Gondoltuk mi, de a közönségünk másként döntött!
A messze nem „pótdarabról” alig néhányan mondtak le, de pont ennyien meg az utolsó pillanatban kérdeztek ránk, „van még jegy? Ismét – a műsorváltozás, az Omikron ellenére is – TELTHÁZ! ( képek )

Köszönet a fantasztikus, kitartó közönségünknek!

A Körúti Színház letette a névjegyét Nagykátán is!
Márciusban jön a következő, a negyedik előadás (azaz remélhetőleg az elmaradt „harmadik” lesz a „negyedik”! Egy biztos: vidám, szórakoztató, remek este lesz ismét!

Tarnavölgyi László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.